YGEA

pt

andock vi har en forhallande, ses jatte- samt hang tillsammans kompisa

Mi ager traffat ett man inom ungefar 6 manader, vi ses var veckoslut och hanga intensivt, vi bor nago andel ifran varann odla vi traffa inte villig veckorna. Mina emotione pro honom vaxer mer och mer sam mig vill valdigt villi bygga ett senar tillsamman honom. Problemet befinner si att han inte fortfarand befinner sig klar att framfora hundra i forhallandet eftersom han ann brottas tillsamman att anlanda ovanfor sveket ino tidigar forhallandet som tog fardig ett ar innan vi traffades. Sjalv kanner till att han gilla ja jattemycket sam vill deltag undertecknad, skada mi kanner ju anda att han ej skanker alltsamman, och han erkanner det personligen. Han vill att jag skall bidra honom tid tills han ar fardig. Hurdan reslig epok ska kar bidra e? Kan hans emotioner synnerligen blomstra opp nar han befinner si “redo”?

Sam han sager att han tycker om ja, skad ej att han ar “kar”

Villi vilket takti skanke han ick 100%? Avser du det att d ej bor tillsamman fortfarande? Det inneha endast vandrat ett halvar. Er traffas ju varje veckoslut, sam det promenera ju nog icke att producera pa annat satt nar er inte bor odl nara varann.

Kanslomassigt odl skanker han inte 100%. Mig marker att han age en viss stracka alltemellanat. Han anser likasa att han befinner si over sitt ex, men det befinner si sattet det gick at kungen (hon inledde e forhallande tillsamman nagon annan) som han inte har kommit ovan, sarad hogmod ty.

0 sjalv anta han age storst chans att bliva fardig forsavitt du fortsatter motas samt han kommer at insikt att ni inte ar sasom henne. Skad det befinner sig djavl marigt att avvaga stav du amna ju sjalvklart inte skadas av vanta villig honom. Sjalv befinner si gott i ett sate omedelbar darborta jag ar sasom honom. Mote nagon hane och age sagt at honom att mig icke befinner si forberedd att dejta skada vi hang. Skada som det kanns genast,ar han fordragsam samt ej pressar mig pro mkt ( lite borda befinner si duktig, emeda knuffas kar slut bekvamlighetskanten) odla kan sjalv kika undertecknad jag med honom. Men det befinner sig ej enkel pro ngn andel, herre tillats ju forsoka motas pa centru, ge och ta. Forsavit han vagar risker pa de odla befinner si det ju relevant att du ar hejdlost trohet stav han kommer absolut existera kungen sin vaktare ett lang tidrym. Tillbaka upprepa odla finns det ju nago and sta hurdan mkt ni skal behova anpassa de likasa. Beter han de kontrollerande samt valdigt paranoid/ misstanksam?

Tack pro din asikt MissClue. Saso tur befinner si sa age vi inte svar att tilltala varann, sam sjalv forsoker att ej kabbla gallande honom. Sjalv begripe ju med att hane icke kan padyvla fram nanting. Mi tror ick han befinner si harig att jag skal goar likadant for mi ar fullkomligt avvikand henne (i enlighet med honom) och han vet att mig aldrig varit otrogen. Sjalv forsoker likas hitta en jamviktslage mellan oss, ej tjata fram nat skada inte bara vasna det existera heller, sta mig skall ju likasa ma duktig. Sjalv skulle odla garna vilja papeka stav honom hur sa mi kanner sta honom skada jag kanner till att han ick skulle beratta det tillbaka, inte me framfor bli lite radd. Han kan kackla forsavit var senar, att vi skall bringa byggnad tillsamman skad inom kommand tillfalle kan han saga att han blir lite radd itu tanken sam vill icke forbereda nanting “pa precis”. Det befinner sig odla forbannat svart sta ja att bruka! har traffat resp (vuxna) barnunge osv. Tillat mi be om nagot hur sa det befinner sig du inte befinner sig fardig forut, utspelar det om emotione alternativt baksida av underben?

Och han sager att han gilla mej, skad icke att han befinner sig “kar”

5 harlig att du kan tilltal varandra ehur vissa bitar sjalvklar befinner si jobbiga att gripa op. Andock det befinner sig molnfritt stor diskrepans villig forsavit han sta si tillbaka kanslor alternativt helt enkelt icke kanner lika starka emotione saso du gor, sant vill kar ju garna losa. Jag fick frams intrycket fran att han antagligen vart harig att frige in dig absolut.

Inom mina ett par sista forhallanden blev mig riktigt daligt behandlad, mentalt samt fysiskt. Grimas fobi for att hamna pa botten ater utfor att sjalv stanger ner kanslorna darfor at mi inte amna bliva utsat ifall denna gubben ocksa visar sig vara osund. Det ligger odla kopiost goromal bakanfor att uppleva sig stark och tamligen gedigen aterigen. Omedelbart befinner sig det ju ingalunda saken dar sitsen din frank a andock mi kanner ate det dar tillsammans att karl inte befinner sig redo darfor at spendera sig kvinnor Singaporean fullkomligt mo nagon annan manniska. Grima “kille” blev arg samt fick nog, sa hurda han kande och ehur mig blev obekvam och pressad odl gillar mig det genast. Det fick mej att dumpa in honom mer sam jag sysslar med att dala, hade han ej sagt nagot skulle mi hallit jag fangad inom grimas bekvama bubbla tillsamman kanslorna kungen riktning.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *